Fel
  • Mallen för denna vy är inte tillgänglig. Kontakta systemansvarig.

Systran

Världens ledande leverantör av översättningsprogramvara för företag och organisationer

 

SYSTRAN har arbetat med maskinöversättningar i nästan 45år. Det började 1968 med språken ryska och kinesiska till engelska.
Idag har SYSTRAN arbetat fram en produkt som är helt världsledande på marknaden.


SYSTRAN använder högmodern teknik som resulterat i  SYSTRAN  Enterprise server 7.0 produkten till ett ”hybrid” system som arbetar både med ordlistor och ett statistiskt urval av ord och meningar.
Nu finns också SYSTRAN Training Server som gör att dina gamla översättningar som du har gjort kommer till användning.
Nya språkpar kommer ständigt och  utvecklingen går snabbt framåt. Just nu pågår en stor uppdatering av Svenska, Arabiska och Holländska.

 

Här kan du läsa mer om företaget SYSTRAN

 

Hur vi arbetar


PSDS har nyligen ingått ett strategisk samarbete med PAPmodel som tillsamman hjälper dig att få fram en produkt som passar ditt företag eller organisation.
Detta innebär att vi tillsammans med dig analyserar utmaningen  med att kommunicera  globalt på kundens språk. Vi samlar in dina frågor och önskemål om hur du skulle vilja att arbetet med språkkommunikation och översättningsarbete hos er fungerade.


Vi  arbetar utifrån förljande steg: Process, Arkitektur och Personer (PAP) och levererar en ritning/lösning samt hjälper dig med installationen av SYSTRAN om detta behövs.
I vårt arbete ingår även hjälp med att bygga skräddarsydda ordlistor samt använder dina tidigare översättningar(översättningsminne) som läggs i SYSTRAN Enterprise server. Vi lägger även in din terminologi i ordlistorna och uppdaterar hela systemet med hjälp av professionella översättare till de språkpar som du behöver och kommer att använda.


Sist men inte minst så hjälper vi din personal (de personer som ska hantera SYSTRAN) att snabbt och lätt arbeta i programmet.  Alltsammans  ska på en bestämd tidsperiod (som vi tillsammans räknar fram) ge dig ett ROI värde för dina investeringskostnader som du vill ha . Vi hjälper dig också under en bestämd tid med teknisk support så att ni under många år framåt kan utveckla er globala kommunikation.


Vi ser fram emot Din förfrågan!